Специалист връзки с клиенти и партньори

Супер продуктивност е първата организация в България, изцяло фокусирана върху продуктивността. Провеждаме обучения, консултации и събития – онлайн и на живо, – които помагат на отделни хора и на цели екипи и компании да създадат своята най-добра работна среда, да работят по-ефективно и да постигат повече резултати с по-малко време за работа.

Вярваме, че работната среда е сред най-важните и същевременно най-пренебрегвани фактори в ежедневието ни. Методите и начинът, по който работим, разпределението на времето, начинът, по който се чувстваме на работното място, софтуерът, с който работим, са основните елементи, съставящи работната ни среда. Всеки от тях може (понякога незабелязано) да ни помага да бъдем по-продуктивни… или да допринася за хаоса и стреса в живота ни. В Супер продуктивност работим заедно с клиентите си, за да установим коя е най-добрата работна среда за всеки екип и да му помогнем да я създаде. Работим с емпатия, уважение и грижа към всеки човек, зачитаме неговите индивидуални нужди и потребности, така че да открием оптималните работни процеси за всички.

Стартирахме през 2018 г. с едно онлайн обучение, а днес работим с големи организации и корпоративни клиенти, за да оптимизираме работните им процеси и дейността на техните екипи.

Едно от ключовите направления в дейността ни е работата с нашите настоящи клиенти и партньори и намирането на нови. Това е основната дейност на специалиста, който се грижи за връзките ни с тях. Ежедневните му дейности към момента са:

 • Общува редовно с нашите клиенти и партньори, отговаря на запитванията им и се грижи за удовлетвореността им от работата с нас.
 • Общува с потенциалните ни клиенти и партньори, изготвя предложенията ни за работа с тях и се грижи за цялостния процес по стартиране на съвместната ни работа.
 • Идентифицира подходящи нови клиенти и партньори за нас и стартира процеса на комуникация с тях за потенциална съвместна работа.
 • Участва в изготвянето и актуализирането на маркетинговите ни стратегии и планове и в изграждането на профилите на нашите идеални клиенти и партньори.
 • Управлява онлайн рекламни кампании във Facebook и Google Ads за нас и за наши клиенти.

Търсим нов колега за тази позиция, който ще изпълнява ключова роля в развитието ни през следващите години. Наемаме човек на нея за втори път, поради разширяване на дейността ни и броя на клиентите ни и след като предишният ни колега премина на сходна позиция в бизнеса на наш партньор. Новият ни колега ще стартира с 3-месечно обучение, следвано от 3-месечен пробен период. Заетостта ще бъде почасова, като с времето и с нашето развитие броят часове ще се увеличава. Плановете ни са да разширяваме екипа си и в бъдеще, като човекът, който заеме тази позиция сега, ще отговаря за бъдещото развитие на новите си колеги, работещи в същото направление.

Ако заемеш тази позиция, брутното ти заплащане през първите 6 месеца от работата ни заедно (по време на обучението и пробния ти период) ще бъде следното:

 • 7% от общата стойност на всяка направена от теб продажба;
 • 15 лв. на час за всички други задачи.

При успешно приключване на пробния период ставките, на които работиш, ще бъдат удвоени, като по отделни проекти, в зависимост от техните бюджети и сложност, могат да бъдат и по-високи.

Позицията е подходяща за теб, ако отговаряш на следните условия:

 • Позитивен и оптимист си, с чувство за хумор, емпатия и отворено съзнание, спокоен и търпелив човек.
 • Организиран, отговорен и продуктивен човек си, обичаш да планираш, умееш да го правиш със собствените си задачи и спазването на срокове е нещо задължително за теб.
 • Имаш предприемачески, новаторски дух и желание за развитие в тази насока.
 • Имаш опит в работата с клиенти и акаунт мениджмънта, маркетинга и/или директните продажби.
 • Имаш опит в онлайн маркетинга и управлението на рекламни кампании във Facebook и Google Ads.
 • Умееш да работиш както самостоятелно, с минимални насоки и съдействие от ръководителя си, така и в екип, където лесно се сработваш с останалите си колеги.
 • Владееш и ползваш свободно български и английски език.
 • Пишеш добре и говориш точно и ясно.
 • Обичаш да учиш и се учиш самостоятелно и бързо.
 • Имаш опит в дистанционната работа.
 • Работиш свободно с Trello и основните приложения на Google Workspace.
 • Образованието (формално или неформално) в областта на маркетинга или психологията не е задължително за позицията, но ще ти бъде много полезно.

Предлагаме ти:

 • Ангажираност на непълен работен ден (максимум 4 ч дневно в официалните работни дни за България) с почасово заплащане в зависимост от обема на извършената работа. Работата е подходяща за хора на свободна практика или за съчетаване с друга работа на непълен работен ден. (При нарастване на обема от работа за екипа ни в бъдеще планираме работното време на позицията да се увеличава постепенно до такова на пълен работен ден.)
 • Свобода на работното време и място: работиш, откъдето желаеш (нямаме офис и срещите ни са онлайн), със своя компютър и телефон, по което време на денонощието ти е най-комфортно (с малки изключения: когато имаме работни срещи, се стараем да се съобразим с графика на всички участници в тях и понякога се налага да направим компромис).
 • Спокойна, приятелска и подкрепяща работна среда, без стрес и (почти) без спешни задачи и кратки крайни срокове.
 • Безплатен достъп до някои от най-добрите обучения, електронни книги и събития за продуктивност, както и до всички онлайн обучения и програми на Супер продуктивност.
 • Интересни и полезни контакти и ценен опит.
 • Подкрепа и съдействие за твои лични проекти или за кариерното ти развитие и извън нашия екип, в случай че имаш нужда и интерес от такава подкрепа.

И… още нещо.

Когато започнахме дейността си, в България беше невъзможно да се продава толкова нишова услуга, която малко хора по онова време истински разбираха. Подобни услуги все още бяха нещо от бъдещето. Самите ние не бяхме сигурни как точно ще изглежда това, което правим, през следващите години, но имахме мисия: да подобрим работата и ежедневието на клиентите си, като променим системите, с които работят, защото вярваме, че всеки може да бъде продуктивен, ако работи в съответствие с изградена система от процеси и процедури, в които по дизайн е заложена максимална ефективност с минимум излишни усилия. Четири години по-късно успешно изпълняваме „невъзможната“ мисия да продаваме услуги, чрез които правим работното място на всеки наш клиент по-спокойно, удовлетворяващо и продуктивно. 🙂 И продължаваме нататък с индивидуална мисия за всеки член на ключова позиция в екипа, в допълнение към основните му служебни задължения, която той получава на шестия месец от присъединяването си към нас.

Всеки член на екипа, който има възложена мисия, участва в конкретизирането ѝ, като определя под формата на какви услуги или продукти би могла да се осъществява тя, създава план за изпълнението ѝ, ръководи го и получава допълнително възнаграждение, съответстващо на приноса му, при успешно изпълнение на мисията. (Описаният процес може да се повтаря многократно до решаване на заложеното в мисията предизвикателство, след което ще получиш следващата си мисия.)

Твоята мисия като специалист връзки с клиенти и партньори, ако я приемеш, ще бъде следната:

Областта, в която работим, все още е слабо позната на повечето организации и бизнеси в България. След като активно работим по темата през последните години, това постепенно се променя, но дори и сега много хора все още асоциират думата „продуктивност“ просто с „повече работа“, „управление на времето“ или „някой, който ще дойде при мен, за да ме организира, но аз вече съм си добре и нямам нужда от помощ“. Оптимизацията на работните процеси на отделни членове на екипа и на един екип като цяло е иновативна услуга, която може да бъде полезна на много организации и бизнеси по различни начини, но те все още имат нужда от помощ в разбирането и осъзнаването на нуждите си от подобряване на продуктивността. От своя страна, ние също постоянно се стремим да разберем по-добре как можем да съдействаме на хората възможно най-пълноценно.

Твоята мисия е да правиш така, че да предлагаме точно това, от което хората и организациите се нуждаят, за да създадат своята най-добра работна среда, на правилните хора, които ще се възползват максимално от нашите услуги. Това означава да намираш хората като нас: тези, които са иновативни, които вярват, че служителите им заслужават най-добрата работна среда и че една съществена част от създаването ѝ минава през оптимизиране на работните процеси. Означава също така да се вслушваш в нуждите и желанията на хората, с които работим в момента и да помагаш за подобряването на услугите ни и за създаването на нови предложения, с които да бъдем още по-полезни и на тях, и на бъдещите си клиенти и партньори. В изпълнението на мисията си можеш да ползваш данни, научни проучвания, книги, своята експертиза, тази на колегите в екипа ни и на външни подизпълнители и партньори.

Ако всичко това ти звучи интересно, ето как да кандидатстваш за специалист връзки с клиенти и партньори при нас и кои са стъпките, през които ще преминеш:

 1. Попълни този формуляр.
 2. Ако отговорите ти съответстват на това, което търсим, ще получиш покана за онлайн среща със Силвина в удобно за теб време.
 3. Ако срещата премине успешно, ще подпишем договор и ще започне периодът на 3-месечното ти обучение. През него ще получиш поредица от книги и материали, по които да се готвиш, ще имаш срещи със Силвина и постепенно ще навлизаш в работата по реални задачи с истински клиенти.
 4. След успешно приключване на обучението ще продължим с 3-месечен пробен период. В него ще работиш самостоятелно (но, разбира се, с подкрепа от екипа), така че да установим дали работата ти допада, дали се вписваш в екипа и базата ни от клиенти и дали бихме искали да продължим заедно дългосрочно.
 5. След успешно преминаване на пробния период ще продължиш с текущата си работа, ще обсъдим подробностите относно практическото изпълнение на мисията ти и ако я приемеш, ще стартираш и работата си по нея. С това ще започне и твоето „пълноправно“ членство в екипа. 🙂

Очакваме твоята кандидатура. Успех!

С използването на този сайт се съгласяваш с употребата на бисквитки. още информация

Този сайт използва бисквитки и събира анонимни статистически данни за посещаемостта. С използването на сайта се съгласяваш с употребата на бисквитки.

Затваряне